Ultrasoon reinigen

Ultrasoon reinigen is de meest eenvoudige methode om moeilijk bereikbare onderdelen te bereiken. Ultrasoon reinigen gebeurd door middel van hoogfrequente geluidsgolven door een ultrasoonbad. Door deze geluidsgolven ontstaan er kleine luchtbelletjes die imploderen. Deze techniek zorgt ervoor dat er tot diep in de poriën gereinigd kan worden. Wiegmans heeft een eigen ultrasoonbad en is in deze werkzaamheden gespecialiseerd. Het afhalen en terugbrengen van de onderdelen kan ook door Wiegmans verzorgd worden.

Als je veel gebruik maakt van onderdelen die niet mogen beschadigen en die toch gereinigd moeten worden, dan is ultrasoon reinigen de beste reinigingsmethode! Doordat bij ultrasoon reinigen het schoonmaakvloeistof door middel van de geluidsgolven verspreid wordt over de onderdelen, is het niet nodig om met een doekjes (die een stevige materiaal hebben) langs de onderdelen te gaan om deze te reinigen. Zo voorkom je krasse en andere lichte beschadigingen op de onderdelen!

Ook als je veel onderdelen hebt met hoekjes, gaatjes en dunnen spleetjes is ultrasoon reinigen de beste manier om hier schoon te maken! De vloeistof kan door de geluidsgolven overal bij komen, waar je met een doekje niet bij zou kunnen komen! Zo kun je gemakkelijk alle hoeken, gaten en spleten reinigen zonder extra tijd te verliezen.

Al met al zorgt ultrasoon reinigen voor het efficiënt benutten van de tijd! Je bent niet onnodig veel tijd kwijt om overal bij te komen. Daarnaast voorkomt het beschadigingen en krasse en zorgt het ervoor dat het elk onderdeel volledig reinigt en onderhoud.

De volgende kunststof of aluminium materialen kunnen worden gereinigd:

• Lamellen
• Jaloezieën
• Armaturen
• Roosters

Wil je graag meer informatie over ultrasoon reinigen en de werking hiervan? of over onze andere diensten en mogelijkheden? Neem contact op met één van onze medewerkers. Wij informeren je graag over alle mogelijkheden. Interesse in volledig onderhoud en wil je graag een prijsindicatie? Vraag dan bij ons een vrijblijvende offerte aan. Wij geven je advies op maat!