MVO

People

Mensen zijn belangrijk voor Wiegmans. Goede en gemotiveerde medewerkers zijn bepalend voor de kwaliteit van de dienstverlening. Wiegmans hanteert een proactief en preventief verzuimbeleid voor de medewerkers. Er wordt gewerkt met ergonomische hulpmiddelen en de juiste beschermingsmiddelen. Bedrijfskleding is onderdeel van de uitstraling, maar ook ter bescherming van de medewerkers. De medewerkers volgen opleidingen via SVS opleidingen. Dit is de opleider voor de basisopleiding schoonmaakonderhoud, maar ook de vervolgopleidingen en specialistische opleidingen met betrekking tot de schoonmaak!

Planet

De planeet is ons thuis. Wiegmans is daarom altijd bezig om de ecologische footprint tot een minimum te beperken. De gevolgen van onze leefstijl voor andere mensen, de natuur en voor toekomstige generaties is leidend in het milieuhandboek. In het milieuhandboek is beschreven hoe deze ecologische footprint beperkt kan worden.
Meer weten over dit milieuhandboek? Neem contact met ons op voor meer informatie en hoe wij met onze planeet omgaan! Onze medewerkers vertellen je hier graag meer over.

Profit

Wiegmans is een financieel gezond bedrijf met oog op de toekomst. Wiegmans investeert daarom een groot gedeelte van het resultaat in de verbetering van de processen, middelen, materialen en diensten. Zo zorgen we ervoor dat we onze klanten en natuurlijk werknemers alleen maar het beste aanbieden!

Meer weten? Neem een kijkje op onze website. Wij bieden verschillende diensten aan met betrekking tot het schoonmaakonderhoud en de beveiliging voor kantoren! Vragen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Wij helpen je graag verder!