Schoonmaak Alphen aan den Rijn

Wiegmans Facilitaire Diensten: dé expert in schoonmaakonderhoud

Schoonmaak Alphen aan den Rijn, dat is Wiegmans Facilitaire Diensten! Zakelijke objecten schoonmaken is een aparte tak van sport. Wiegmans Facilitaire Diensten is de expert in schoonmaakonderhoud voor de zakelijke dienstverlening. Zoek jij een betrouwbare en transparante partner voor professionele schoonmaak Alpen aan den Rijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Professionele schoonmaak Alphen aan den Rijn

Wiegmans Facilitaire Diensten is de specialist voor schoonmaakonderhoud voor zakelijke objecten. Wil jij je klanten ontvangen in een blinkend en schoon pand? Dat kan gemakkelijk als je gebruik maakt van onze diensten. Wij hebben brede ervaring in schoonmaak Alphen aan den Rijn en het schoonmaken van diverse zakelijke objecten in verschillende branches.  Onze schoonmakers zijn professioneel, resultaatgericht en proactief, op een vakkundige wijze maken zij jouw school, kantoorpand, bedrijfshal of andere zakelijke ruimte schoon en stralend. Naast een full-service schoonmaak Alpen aan den Rijn kun je ook terecht voor de levering van verbruiksartikelen zoals toiletpapier, handdoekpapier, afvalzakken, handzeep en luchtverfrissers.

Flexibiliteit in onderhoudscontracten

Eén van de speerpunten van onze dienstverlening is het bieden van flexibiliteit. Daarom wordt er voor iedere klant gekeken naar wat zijn of haar schoonmaakbehoefte is en wordt er schoonmaak Alphen aan de Rijn op maat aangeboden. Heb je een rustige of drukke periode voor de boeg? Het schoonmaakcontract kan eenvoudig worden uitgebreid of teruggebracht. Andere speerpunten van onze dienstverlening zijn één vast aanspreekpunt, een maandelijkse factuur en een transparante en helder dienstverlening. Ook zorgen wij voor alle materialen en middelen, deze zijn bij de prijs inbegrepen.

Op zoek naar een partner voor schoonmaak Alpen aan den Rijn?

Ben je op zoek naar één aanspreekpunt, flexibele onderhoudscontracten en professioneel schoonmaakonderhoud?  Dan zit je bij ons goed. Wil je meer informatie over de mogelijkheden of tarieven voor het schoonmaakonderzoek van zakelijke objecten? Neem dan contact met ons op via email of telefoon. Wij staan je graag te woord.

Offerte aanvragen