Schoonmaak Amsterdam

Wiegmans Facilitaire Diensten: dé expert in schoonmaakonderhoud

Schoonmaak Amsterdam, dat is Wiegmans Facilitaire Diensten! Een schoon en goed onderhouden ruimte is het visitekaartje van jouw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat jouw ruimte straalt en blinkt. Wiegmans Facilitaire Diensten is een expert in het schoonmaken van zakelijke ruimtes en bieden flexibele onderhoudscontracten voor schoonmaak Amsterdam aan.

Schoonmaak Amsterdam is vakkundig en professioneel

Resultaatgericht en proactief gaan de schoonmakers van Wiegmans Facilitaire Diensten voor jou aan de slag. Vakkundig en professioneel worden zakelijke ruimtes zoals een kantoorpand, bedrijfshal, school, openbare ruimtes of verzamelgebouwen schoon gemaakt. De vakkundige schoonmaakexperts zorgen voor de juiste materialen en middelen. Ook kunnen ze jou gelijk voorzien van verbruiksartikelen zoals toiletpapier, handdoekpapier, afvalzakken, handzeep en luchtverfrissers.  Wil jij graag grip houden op het schoonmaakonderhoud, de kwaliteit en kosten? Bij ons kun je met een gerust hart de schoonmaak Amsterdam uit handen geven.

Jarenlange ervaring in schoonmaak Amsterdam

Jarenlange ervaring in schoonmaakonderhoud zorgt ervoor dat wij precies weten hoe wij jouw ruimte of pand proper kunnen maken en welke manier het beste aansluit op jouw schoonmaakbehoefte. Komt er voor jou een drukke of rustige periode aan? Geen probleem, het is mogelijk om het onderhoudscontract aan te passen naar de behoeftes van jouw bedrijf. Eenvoudig en snel kan het contract worden aangepast, flexibiliteit is niet voor niets één van onze speerpunten. Naast flexibiliteit is de klant onze andere speerpunt. Wij ontzorgen jou van A tot Z en helpen je het gemakkelijk(er) te maken. Dat doen we door één vast aanspreekpunt aan te stellen, een maandelijkse factuur te sturen en een snelle en betrouwbare dienstverlening aan te bieden.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte aanvraag

Of je nu op zoek bent naar een eenmalige grote schoonmaak Amsterdam of periodiek jouw kantoorpand, school, bedrijfshal of andere zakelijke ruimtes wil laten schoonmaken: het is allemaal mogelijk. Wiegmans Facilitaire Diensten is de oplossing als je op zoek bent naar een betrouwbare partner die gespecialiseerd is in schoonmaakonderhoud. Bij schoonmaak Amsterdam hoef je nergens aan te denken, wij zorgen voor de juiste materialen en de middelen. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte op en bekijk de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen