Schoonmaak Leiden

Wiegmans Facilitaire Diensten: dé expert in schoonmaakonderhoud

Schoonmaak Leiden, dat is Wiegmans Facilitaire Diensten! Wil je er ook voor zorgen dat jouw kantoor, bedrijfshal, verzamelgebouwen of andere zakelijke objecten van boven tot onder schoongemaakt worden? Kies dan voor het inschakelen van Wiegmans Facilitaire Diensten. Wij zijn de expert voor schoonmaak Leiden en hebben jarenlange ervaring in schoonmaakonderhoud voor de zakelijke dienstverlening.

Schoonmaak Leiden uitbesteden

Een zakelijke omgeving schoon en stralend houden is een tijdrovende klus. Wanneer je graag zeker wilt zijn dat schoonmaakonderhoud goed en professioneel wordt uitgevoerd kun je deze activiteit het beste uitbesteden. Jij kunt deze klus veilig in de handen leggen van Wiegmans Facilitaire Diensten. Wij zijn namelijk een specialist op het gebied van zakelijke schoonmaak Leiden en maken op een professionele en vakkundige wijze jouw zakelijke ruimte(s) schoon. Behalve schoonmaakonderhoud kun je ook bij ons terecht voor levering van verbruiksartikelen zoals toiletpapier, handdoekpapier, afvalzakken, handzeep en luchtverfrissers.  Wij bieden een full-service schoonmaak Leiden aan met één vast aanspreekpunt en flexibele onderhoudscontracten.

Kennis en kunde in schoonmaak Leiden

Wij beschikken over een brede ervaring doordat wij jarenlange professionele schoonmaak Leiden verzorgen voor de zakelijke dienstverlening in verschillende branches. Door deze brede en jarenlange ervaring weten wij hoe wij jouw object het beste kunnen schoonmaken en beschikken wij over de juiste materialen en middelen. De schoonmaakbehoefte is naar eigen wens in te vullen en wij bieden schoonmaakonderhoud op maat aan. De onderhoudscontracten voor schoonmaak Leiden zijn naar wens aan te passen waardoor jij grip houdt op de schoonmaak, kwaliteit en kosten. In drukke of minder drukke tijden kan een schoonmaakcontract eenvoudig worden uitgebreid of teruggebracht.

Wil je meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte op.

Wij ontzorgen jou van A tot Z, persoonlijke service staat hoog in het vaandel. Kies je voor schoonmaak Leiden? Dan krijg je één vast aanspreekpunt, één factuur per maand en de flexibiliteit om het onderhoudscontract aan te passen naar jouw behoeftes. Ook zijn materialen en schoonmaakmiddelen inbegrepen bij de prijs. Wil je meer weten over de mogelijkheden en tarieven? Vraag vrijblijvend een offerte op en wij nemen contact met je op.

Offerte aanvragen