Schoonmaak Utrecht

Wiegmans Facilitaire Diensten: dé expert in schoonmaakonderhoud

Schoonmaak Utrecht, dat is Wiegmans Facilitaire Diensten! Wil jij een bedrijfsruimte, bedrijfshal, kantoorpand school of ander zakelijk object reinigen? Wij zijn de beste partner voor deze schoonmaakklus. Wiegmans Facilitaire Diensten is een expert in het schoonmaken van zakelijke ruimtes en biedt flexibele onderhoudscontracten voor schoonmaak Utrecht aan.

Schoonmaak Utrecht uitbesteden

Het netjes en schoonhouden van zakelijke omgevingen kan een flinke klus zijn en daarom wordt deze taak vaak door bedrijven uitbesteed. Jij kunt deze klus veilig in de handen van Wiegmans Facilitaire Diensten leggen. Wij zijn namelijk een specialist op het gebied van zakelijke schoonmaak Utrecht en maken op een professionele en vakkundige wijze jouw zakelijke ruimte(s) schoon. Naast schoonmaakonderhoud van diverse ruimtes kunnen wij ook zorgen voor levering van verbruiksartikelen zoals toiletpapier, handdoekpapier, afvalzakken, handzeep en luchtverfrissers.  Ben je op zoek naar één aanspreekpunt, flexibele onderhoudscontracten en professioneel schoonmaakonderhoud? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Jarenlange ervaring in schoonmaak Utrecht

Wij hebben een ruime ervaring in het schoonmaken van diverse zakelijke ruimtes in verschillende branches. Door deze brede en jarenlange ervaring weten wij hoe wij jouw zakelijke object brandschoon kunnen maken, welke schoonmaakmethodes het beste werken en hoe vaak wij bij jou langs moeten komen voor regelmatige schoonmaak Utrecht.  De onderhoudscontracten voor schoonmaak Utrecht zijn naar wens aan te passen. In drukke of minder drukke tijden kan een schoonmaakcontract eenvoudig worden uitgebreid of teruggebracht. Zo houd jij niet alleen grip op een schoon en blinkend pand, maar ook op de kwaliteit hiervan en bijbehorende kosten.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Wij vinden het belangrijk dat je op ons kunt rekenen, het is niet voor niets dat service en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan binnen ons bedrijf. Bij ons staat de klant centraal en wij ontzorgen jou van A tot Z. Een vast aanspreekpunt, één factuur per maand en de flexibiliteit zorgen ervoor dat je geen tijd verliest met onnodig zaken. Wij richten ons op een perfect schone ruimte, alle materialen en schoonmaakmiddelen zijn dan ook inbegrepen bij de prijs. Door onze ruime ervaring kun je met een gerust hart de schoonmaak Utrecht uit handen geven! Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon of e-mail.

Offerte aanvragen